Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Γελοία και ανιστόρητη “αντιρατσιστική” προπαγάνδα και πολυπολιτισμικότητας στα Ελληνόπουλα: “Οι αρχαίοι Έλληνες άποικοι ήταν... μετανάστες”!

Η "αντιρατσιστική" προπαγάνδα στην χώρα μας και η προώθηση της πολυπολιτισμικότητας καλά κρατεί, καθώς είναι γνωστή η βούληση του ανθελληνικού καθεστώτος για παράδοση της Ελλάδας στους λαθρομετανάστες. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού οι εγχώριοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης φτάνουν στα όρια της...
ιλαροτραγωδίας, καθώς δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε γελοίο και ανύπαρκτο επιχείρημα για την προώθηση των σκοπών τους.
Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται ακόμα και ένα τρισέλιδο αφιέρωμα του παιδικού περιοδικού "Ερευνητές" για τους "πρόσφυγες και τους μετανάστες". Στο εν λόγω παιδικό περιοδικό που παλαιότερα προσφέρονταν από την "Καθημερινή" και σήμερα από τα "Παραπολιτικά" υπάρχει μια καταγραφή του φαινομένου από έναν ανώνυμο συγγραφέα, στην οποία σημειώνονται τα εξής ανήκουστα: "Οι αρχαίοι Έλληνες, όπως θα ξέρεις ίδρυσαν αποικίες σε όλη την Μεσόγειο. Κι εκείνοι μετανάστες ήταν... Έχουμε ανάγκη νέους νόμους, νέα οργάνωση, αλλά και μια νέα αντίληψη για τους γείτονες μας... πολλοί φοβούνται τους ξένους κι επηρεάζονται εύκολα από τους ρατσιστές που πιστεύουν ότι η φυλή τους είναι ανώτερη από τις άλλες."
Στην συνέχεια προχωρά σε ένα εγκώμιο για την πολυπολιτισμικότητα αναφέροντας: "Κάθε προηγμένη χώρα σήμερα είναι ένα μωσαϊκό που αποτελείται από πολλούς και διαφορετικούς πληθυσμούς. Αυτή η ανάμειξη των λαών και των πολιτισμών μας βοηθά να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και φέρνει τους λαούς πιο κοντά μέσα από την ανταλλαγή...".
Ειλικρινά πιστεύουμε πώς ούτε ο Μουζάλας με την κυρά Τασία θα μπορούσαν να γράψουν πιο εξωφρενικό και προπαγανδιστικό πόνημα για την λαθρομετανάστευση.
Προφανώς ο συντάκτης του κειμένου που αποσκοπεί να επηρεάσει τις παιδικές ψυχές δεν συμπεριέλαβε στις ανιστόρητες μπούρδες του φωτογραφίες από τα εκατοντάδες θύματα των ισλαμιστών τρομοκρατών στην Ευρώπη ούτε από τις σεξουαλικές και άλλες επιθέσεις των λαθρομεταναστών.
Όσο για το ότι οι "αρχαίοι Έλληνες άποικοι μετανάστες ήταν και εκείνοι..." τους απαντάμε με το έξυπνο σύνθημα που κυκλοφορούμε κατά κόρον στις μεγάλες συγκεντρώσεις για την Μακεδονία μας: "Σε λίγο θα μας πουν πως και ο Βουκεφάλας ήταν... Zastava"!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget